Hur ställer jag in mina corona-preferenser?

Att dejta under en pandemi kan vara riktigt svårt. För att hjälpa dig att känna dig mer bekväm, och för att normalisera att prata om svåra ämnen, har vi tagit fram corona-preferenser. Fyll i dina val för att visa dina matchningar om du helst träffas virtuellt eller IRL, och hur din perfekta första dejt ser ut. Så här gör du för att ställa in dina preferenser för dejting under coronapandemin:

1. Klicka på den grå siluetten längst ned i skärmens vänstra hörn.

2. Klicka på fliken "Covid-19" under din profilbild.

3. Klicka på “Preferenser i coronatider”.

Du kan se andra användares corona-preferenser när ni matchat, genom att klicka på sköld-ikonen bredvid deras namn inuti er chatt.