Går det att återställa ett raderat konto?

Raderat ditt konto men ångrat dig? Om det inte gått mer än 28 dagar sedan kontot togs bort kan du återställa det genom att kontakta oss. Var redo att visa giltig fotolegitimation så att vi kan verifiera att kontot tillhör dig.

Om du tog bort kontot för mer än 28 dagar sedan kan vi tyvärr inte hjälpa dig att återställa det, men du är välkommen att starta ett nytt.