Improve your experience
You’re using a web browser we don’t support. Try one of this free options to have a better experience on Bumble.com

Kan jeg slette Dating-tilstand?

Allerede i et forhold? Skabt en betydningsfuld forbindelse og ikke længere i dating-verdenen?

Ja, du kan godt slette Dating-tilstand og stadig forblive på Bizz og BFF! Følg disse simple trin:

  1. Hop ind i Indstillinger ved at trykke på silhuette-ikonet efterfulgt af det grå ikon i øverste venstre hjørne af appen.
  2. Her kan du slå knappen for ‘Date-tilstand’ fra
  3. Når du trykker på knappen, vil du blive vist en besked, som bekræfter, at din dating-profil ikke længere vil være synlig, og alle dine forbindelser vil forsvinde fra denne tilstand

Vi anbefaler, at du tager et screenshot af samtale, som har særlig værdi for dig inden, du fortsætter.
Hvis du nogensinde skifter mening, så gå blot tilbage ind i indstillingerne i appen og aktiver 'Date-tilstand' igen.