Improve your experience
You’re using a web browser we don’t support. Try one of this free options to have a better experience on Bumble.com

Hvordan sletter jeg min profil?

Fundet enbetydningsfuld forbindelse og ikke længere på dating-markedet?

Når du har fundet en romantisk forbindelse, betyder det ikke, at du behøver at træde tilbage fra dine sociale og forretningsmæssige fremskridt! Du kan nøjes med at slette din Date-profil, og stadig være med påBizz og BFF. Sådan fungerer det!

Brug for en digital detox?

Du kan nemt tage en pause uden at miste din konto. Tjek Snooze ud.

Stopper du virkelig helt?

Følg disse trin for helt at slette din konto:

  1. Åbn menuen, indstillinger, i appen.
  2. Scroll ned til bunden, og tryk på 'Slet konto'.
  3. Du vil derefter blive bedt om at oplyse årsagen for sletning. Når du har valgt, så indtast 'Slet' for at fuldføre processen.

*OBS: Ligesom med andre apps, så vil afinstallering eller sletning af Bumble appen fra din telefon ikke betyde sletning af din profil. Du skal følge trinene ovenfor for at slette din profil. Hvis du allerede har slettet appen og ønsker at slette din konto, så kontakt venligst vores kundeservice – vi vil altid gerne hjælpe!

Vær venligst opmærksom på, at hvis du har et abonnement eller betalingsaftale via App Store eller Google Play, så skal du afmelde det hos dem seperat for ikke at blive opkrævet igen.

Vi vil savne dig i kuben! Du er altid velkommen.