Miten lisään kuvia?

Voit lisätä profiilikuvia Bumblen mobiilisivustolla seuraavasti:

1. Mene profiilisivullesi
  2. Napsauta "Muokkaa profiilia"
  3. Napsauta plus-merkkiä ja lataa kuvia joko puhelimesta, Facebookista, Instagramista tai ota uusi kuva kamerallasi.

Voit lisätä profiilikuvia Bumblen verkkosivuilla seuraavasti:

1. Napsauta näytön vasemmassa yläkulmassa olevaa profiilikuvasi
  2. Napsauta plus-merkkiä tyhjän kuvapaikan kohdalla lisätäksesi kuvia

Vinkki:Ne profiilit, joissa on vähintään kolme kuvaa, toimivat parhaiten, mutta suosittelemme aina kuutta kuvaa! Muista käyttää kuvia, joissa kasvosi ovat selvästi esillä saadaksesi enemmän yhteyksiä.