Voinko ostaa palveluja Bumblenverkkosivuilla?

Kyllä! Voit tehdä ostoksia tietokoneellasi luottokortilla tai PayPalin kautta.

Tilataksesi Bumble Boostin verkkosivuston kautta:

1. Klikkaa näytön vasemmassa yläkulmassa olevaa nimeäsi
  2. Valitse Hallitse Boost-tilaustasi ja sitten sinulle sopiva tilaus

Ostaaksesi coinseja SuperSwipeihin,  tai valokeilan ja matkatilaan aktivointiin  verkkosivuston kautta:

1. Klikkaa näytön vasemmassa yläkulmassa olevaa nimeäsi
  2. Valitse Astu valokeilaan

Jos päätät ostaa Bumble Boostin tietokonetta käyttämällä, sinun on peruutettava se Bumblen verkkosivuston kautta. Voit peruuttaa tilauksesi samoin kuin yllä.