Voinko ostaa palveluja Bumblenverkkosivuilla?

Kyllä! Voit tehdä ostoksia tietokoneellasi luottokortilla tai PayPalin kautta.

Ostaaksesi Bumble-tilausen verkkosivuston kautta:

1. Klikkaa näytön vasemmassa yläkulmassa olevaa nimeäsi
  2. Valitse Hallitse Boost-tilaustasi ja sitten sinulle sopiva tilaus

Ostaaksesi SuperSwipejä tai esiintymisiä Valokeilassa verkkosivuston kautta:

1. Klikkaa näytön vasemmassa yläkulmassa olevaa nimeäsi
  2. Valitse ostettava palvelu

Jos päätät ostaa Bumble Boostin tietokonetta käyttämällä, sinun on peruutettava se Bumblen verkkosivuston kautta. Voit peruuttaa tilauksesi samoin kuin yllä.