Voinko ostaa palveluja Bumblenverkkosivuilla?

Kyllä! Voit tehdä ostoksia tietokoneellasi kortti- tai PayPal-maksulla.

Bumble Boostin tai Bumble Premiumin tilaaminen verkkosivuilla onnistuu seuraavasti:

1. Napsauta näytön vasemmassa yläkulmassa olevaa nimeäsi
  2. Valitse "Hanki Bumble Boost" tai "Hanki Bumble Premium"

Spotlightejen ostaminen verkkosivuilla onnistuu seuraavasti:

1. Napsauta näytön vasemmassa yläkulmassa olevaa nimeäsi
  2. Valitse "Astu valokeilaan"

SuperSwipeje ostaminen verkkosivuilla onnistuu seuraavasti:

1. Ryhdy selaamaan profiileja

2. Napsauta sen henkilön profiilin alla olevaa tähti-kuvaketta, jolle haluat antaa SuperSwipen

Jos päätät tilata Bumble Boostin tai Bumble Premiumin tietokonetta käyttämällä, sinun on myös peruutettava tilauksesi Bumblen verkkosivuilla samoin kuin yllä.