Voinko ostaa palveluja Bumblenverkkosivuilla?

Kyllä! Voit tehdä ostoksia tietokoneellasi luottokortilla tai PayPalin kautta.

Ostaaksesi Bumble-tilausen verkkosivuston kautta:

1. Klikkaa näytön vasemmassa yläkulmassa olevaa nimeäsi
  2. Valitse Hallitse Boost-tilaustasi ja sitten sinulle sopiva tilaus

Ostaaksesi SuperSwipejä tai Spotlighteja verkkosivuston kautta:

1. Napauta näytön vasemmassa yläkulmassa olevaa nimeäsi
  2. Valitse ostettava palvelu

Jos päätät ostaa Bumble Boostin tietokonetta käyttämällä, sinun on myös peruutettava se Bumblen verkkosivuston kautta. Voit peruuttaa tilauksesi samoin kuin yllä.