Miten peruutan tilaukseni Bumblen verkkosivuston kautta?

Jos olet tilannut Bumble Boostin tai Bumble Premiumin kortti- tai PayPal-maksulla Bumblen verkkosivuston kautta, tilauksen peruuttaminen onnistuu seuraavasti:

• Napsauta näytön vasemmassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaasi
  • Siirry kohtaan ”Hallitse Boostia” (näytön vasemmassa alakulmassa)
  • Voit peruuttaa Bumble Boost -tilauksesi tätä kautta
  • Kun tilaus on peruutettu, Bumble Boost pysyy käytössäsi maksamasi ajan.

Huom. Jos teit tilauksen Bumblen verkkosivuston kautta, mutta käytät sovellusta, sinun on peruutettava Bumble Boost tai Bumble Premium Bumblen verkkosivuston kautta.