Haussa jotain vakavampaa?

Haetko jotain pysyvää? Olet oikeassa paikassa. Bumblessa voit näyttää mahdollisille yhteyksille, että etsit jotain vakavampaa!

Näin se onnistuu:

• Avaa hakusivu
  • Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa suodatinkuvaketta
  • Valitse “Lisää suhdetavoitteesi”
  • Valitse “Parisuhde”

Tällöin tulemme näyttämään sinulle ensisijaisesti ihmisiä, jotka etsivät vakavaa suhdetta. Sinulla on myös mahdollisuus kytkeä ”Näytä toisillakin edellytyksillä tarvittaessa” pois päältä, jolloin näet vain niitä, jotka ovat ilmoittaneet etsivänsä parisuhdetta. On kuitenkin hyvä muistaa, että jotkut eivät ole tehneet tätä valintaa, joten saatat menettää mahdollisia yhteyksiä, jotka ovat kiinnostuneita vakavasta suhteesta.

Lähde hakemaan omaa täysosumaasii!