Hva er Apple-innlogging?

Innlogging via Apple tillater deg å opprette og logge inn på din Bumble-profil med din Apple ID. For å logge inn med denne metoden følger du disse stegene:

1. Trykk på 'Fortsett med Apple' når du er på innloggingsskjermen
  2. Bekreft innloggingen med metoden du foretrekker (f.eks. Face ID)
  3. Opprett din Bumble-profil om du er førstegangsbruker eller fortsett å sveipe om du er returnerende.

Vennligst merk at du kun kan nå legge til  flere innloggingsmetoder på kontoen din for å gjøre det enklere å logge inn igjen.