Hvordan filtrerer jeg søket mitt?

På Bumble har alle brukere muligheten til å filtrere via alder, kjønn og avstand. Premium gir muligheten til å spisse søket ytterligere med Avanserte Filtre.

Med Avanserte Filtre kan du for eksempel finne din perfekte match som liker å trene, eller en intellektuell lesehest, eller filtrere på utdannelse eller stjernetegn! Det finnes en rekke filtre som hjelper deg å finne akkurat det du leter etter.

For å angi filtre i appen:

• Klikk på Hive nederst i midten av skjermen
  • Klikk på filteret øverst i høyre hjørne. Her ser alternativene for alder og avstand
  • Deretter kan du bla ned på siden og finne “Angi Avanserte Filtre” for å legge til ytterligere preferanser

For å angi filtre på web:

• Klikk på profilbildet øverst til venstre. En meny vises
  • Klikk på “Innstillinger”. På den neste skjermen vil du se alternativene for alder og avstand
  • Klikk på “Angi Avanserte Filtre” for å legge til ytterligere preferanser

Vennligst merk: filteret for avstand er ikke tilgjengelig i alle land ennå.