Er Facebook den eneste registreringsmetoden?

Nei, om du er en ny bruker kan du velge å opprette en profil og logge inn med ditt telefonnummer, Facebook-konto eller Apple ID.

Vi anbefaler at du bruker Facebook til å opprette din profil slik at vi kan importere informasjon navn, alder etc. Dette gjør registreringsprosessen superrask og sikrer at informasjonen er ekte og pålitelig. Men du må selvsagt velge den metoden som passer best for deg.

Du kan nå legge til flere innloggingsmetoder på din profil for økt sikkerhet.