Hva er Bumble Boost?

Bumble Boost er en av våre to abonnementer som gir deg tilgang til ekstra funksjoner.

Fordeler med Bumble Boost inkluderer:

• Retur gir deg muligheten til å angre hvis du har sveipet feil
  • Muligheten til å forlenge tiden på matcher
  • Ubegrensede sveipinger
  • Én Spotlight per uke.
  • 5 SuperSwipes per uke.

Du kan abonnere på Bumble Boost ved å klikke på silhuetten nederst til venstre i appen, og ved å klikke på Bumble Boost under profilbildet ditt. Du ser også alternativer for å prøve Bumble Premium eller kjøpe Spotlight som et engangskjøp.

* Bumble Boost og Bumble Premium er nå tilgjengelig for alle iOS-brukere i alle land. Hvis du bruker Android er Bumble Boost og Bumble Premium tilgjengelig for brukere som befinner seg i Irland, India, Filippinene, Mexico, Storbritannia, Canada, USA, Frankrike, Østerrike, Tyskland, Sveitx og New Zealand. Hvis du bruker Bumble Web er det for tiden tilgjengelig i Storbritannia, USA, Australia, New Zealand, Canada, Irland, Tyskland, Frankrike, Sveits, India og Mexico.