Hva er Reisemodus?

[Vennligst merk: Vi beta-tester for tiden nye Reisemodus i noen regioner som del av nye Bumble Premium. Sørg for å lese denne artikkelen i sin helhet for å se om du befinner deg i et av test-markedene. Reisemodus er for øyeblikket tilgjengelig i alle regioner*]

Skal du på en konferanse om noen dager, men ønsker å bygge nettverk allerede? Flytter du snart til en ny by og ønsker å møte nye venner med BFF? Har du en drømmeferie på tapetet og jakter på en du kan danse langt inn i natten med? Uansett om du bare skal til en annen by eller til andre siden av verden gir Reise-funksjonen vår deg anledning til å lete etter andre brukere der når det passer deg.

Når du aktiverer Reise-funksjonen vil du kunne velge i hvilken by profilen din skal vises de neste syv dagene. Plasseringen din vil vises som sentrum av byen du har valgt (for øyeblikket er det ikke mulig å velge en spesifikk plassering innad i en by) og det vil vises ovenfor andre brukere at du har aktivert Reise-funksjonen.

For å aktivere Reise-funksjonen, bare følg disse stegene:

1. Åpne Innstillinger ved å trykke på det grå tannhjulsikonet øverst til venstre i appen
  2. Bla ned til Plassering og velg "Reise til…”
  3. Søk opp byen du ønsker og velg den
  4. Fem Bumble Coins vil bli belastet fra din saldo (eller du vil bli tatt til betalingsskjermen for å kjøpe Coins)
  5. En timer vil så dukke opp under plasseringen din i dine innstillinger slik at du vet hvor lenge du har igjen

* Hvis du befinner deg i New Zealand, Australia, USA, Storbritannia, Frankrike, Tysland eller Irland og bruker iOS, så er reisemodus nå kun tilgjengelig som en del av abonnementet Bumble Premium, og vil automatisk bli tilgjengelig når du oppgraderer.  Hvis du befinner deg i New Zealand eller Australia og bruker Android, så er dette også en del av Bumble Premium. Hvis du bruker Android og er i USA, Canada, Frankrike eller Tyskland kan du kjøpe reisemodus separat.