Hva er Reisemodus?

Skal du på en konferanse om noen dager, men ønsker å bygge nettverk allerede? Flytter du snart til en ny by og ønsker å møte nye venner med BFF? Har du en drømmeferie på tapetet og jakter på en du kan danse langt inn i natten med? Uansett om du bare skal til en annen by eller til andre siden av verden gir Reise-funksjonen vår deg anledning til å lete etter andre brukere der når det passer deg.

Når du aktiverer Bumble Premiumkan du få Reise-modus og velge byen som du ønsker å vises i. Plasseringen din vil vises som sentrum av byen du har valgt (for øyeblikket er det ikke mulig å velge en spesifikk plassering innad i en by) og det vil vises ovenfor andre brukere at du har aktivert Reise-funksjonen.

For å aktivere Reise-funksjonen, bare følg disse stegene:

1. Abonner på Bumble Premium ved å klikke på alternativet på menyskjermen under profilbildet ditt
  2. Når du har aktivert det, gå til innstillingene dine ved å klikke på det grå tannhjul-ikonet øverst til venstre i appen
  3. Bla ned til Plassering og velg "Reise til…”
  4. Søk opp byen du ønsker og velg den

For å skru av Reisemodus:

1. Åpne innstillinger i Bumble-appen ved å klikke på tannhjulet

2. Velg det blå symbolet for Reise

3. Det øverste valget er “Nåværende plassering”

Merk: Reisemodus er ikke tilgjengelig på Bumble Web.