Hva er Bumble Boost og Bumble Premium?

Bumble Boost er en av våre premium-funksjoner. [Vennligst merk: Vi beta-tester for tiden nye versjoner i noen regioner. Sørg for å lese denne artikkelen i sin helhet for å se om du befinner deg i et av test-markedene.*]

Når du kjøper Bumble Boost kan du:

1. Se alle som har sveipet til høyre på din profil (Beeline)
  2. Utvide tiden på matchene dine med 24 timer
  3. Rematche med utløpte matcher

For å finne ut hvordan du skrur på Bumble Boost, bare trykk på den sladdede grønne sirkelen i match-køen din.

Oppdatert Bumble Boost inkluderer:

Bumble Premium inkluderer:

• Tilgang til ubegrensede avanserte filtre
  • Tilgang til Beeline så du kan se dine beundrere
  • Reisemodus
  • Retur
  • Muligheten til å forlenge tiden på matcher
  • Re-matche med utløpte matcher
  • Ubegrensede swipes
  • Én Spotlight per uke
  • Fem SuperSwipes per ukek

For å finne ut hvordan du skrur på Bumble Premium, bare trykk på den sladdede grønne sirkelen i match-køen din, eller klikk på silhuetten nederst i venstre hjørne for å finne ønsket abonnement.

Bumble Premium og Bumble Boost er nå tilgjengelig for alle brukere med iOS i alle land. Hvis du bruker Android, er Bumble Premium og Bumble Boost tilgjengelige for brukere som befinner seg Irland, India, Filippinene, Mexico, Canada, USA, Australia, New Zealand og Storbritannia. Hvis du bruker Bumble Web, så er det tilgjengelig i Storbritannia, USA, Australia, New Zealand, Canada, Irland, Tyskland, Frankrike, Sveits, India og Mexico. Alle andre brukere vil ha tilgang til klassisk Boost.

* * Dersom du tidligere abonnerte på klassisk Ubegrenset Boost, vil du automatisk overføres til Premium når det er tilgjengelig for ditt marked/land.