Hva er Bumble Boost og Bumble Premium?

Bumble Boost er en av våre premium-funksjoner. [Vennligst merk: Vi beta-tester for tiden nye versjoner i noen regioner. Sørg for å lese denne artikkelen i sin helhet for å se om du befinner deg i et av test-markedene.*]

Når du kjøper Bumble Boost kan du:

1. Se alle som har sveipet til høyre på din profil (Beeline)
  2. Utvide tiden på matchene dine med 24 timer
  3. Rematche med utløpte matcher

For å finne ut hvordan du skrur på Bumble Boost, bare trykk på den sladdede grønne sirkelen i match-køen din.

*Dersom du befinner deg i New Zealand, Australia, Storbritannia, Canada eller USA og du bruker iOS har vi nylig lansert to nye alternativer for abonnement - Bumble Premium og oppdaterte Bumble Boost.

Oppdatert Bumble Boost inkluderer:

Bumble Premium inkluderer:

• Tilgang til ubegrensede avanserte filtre
  • Tilgang til Beeline så du kan se dine beundrere
  • Reisemodus
  • Retur
  • Muligheten til å forlenge tiden på matcher
  • Re-matche med utløpte matcher
  • Ubegrensede swipes
  • Én Spotlight per uke
  • Fem SuperSwipes per ukek

For å finne ut hvordan du skrur på Bumble Premium, bare trykk på den sladdede grønne sirkelen i match-køen din, eller klikk på silhuetten nederst i venstre hjørne for å finne ønsket abonnement.

* Dersom du befinner deg i Australia, New Zealand, Storbritannia, Canada, Tyskland, Frankrike, Irland eller USA og bruker iOS  vil du ikke lengre ha alternativet til å abonnere på klassisk Bumble Boost.

* *Dersom du tidligere abonnerte på klassisk Ubegrenset Boost, vil du automatisk overføres til Premium når det er tilgjengelig for ditt marked/land.