Hvordan kan jeg forlenge en match?

Vi har utviklet en en funksjon for alle som trenger litt mer tid for å få i gang en samtale. Når du bruker Forleng vil du ha 24 nye timer til å få i gang samtalen når du bruker Date- eller BFF-modus. Alle brukere får en gratis mulighet hver dag til å forlenge matchtiden, og med Bumble Premium og Bumble Boost kan du bruke denne funksjonen så mye du vil.

Kvinner som matcher med personer av motsatt kjønn vil kunne forlenge en match før første melding blir sendt, mens menn som matcher med motsatt kjønn vil kunne gjøre dette så fremt kvinnen ikke allerede har tatt første steg ved å sende en melding.

For å forlenge en match, vennligst følg disse stegene:

1. Trykk på matchen du ønsker å forlenge
  2. Trykk på "Forleng" for å legge til 24 ekstra timer (alternativt heter knappen "Daglig forlengelse")