Hva er Spotlight?

[Vennligst merk: Vi beta-tester for tiden nye versjoner i noen regioner, hvorav fjerning av coins er en av dem. Sørg for å lese denne artikkelen i sin helhet for å se om du befinner deg i et av test-markedene.]

Spotlight er en ny premiumstjeneste som tillater deg å få profilen først i sveipekøen til andre slik at flest mulig ser deg.

Når du bruker to Bumble Coins for å aktivere Spotlight vil profilen din vises først i 30 minutter uten at andre brukere vet dette.

For brukere i New Zealand, Australia, Storbritannia, Frankrike, Irland, Tyskland, Canada, eller USA og hvis du bruker iOS slik fungerer Spotlight for deg:

1. Du kan velge mellom Spotlight-mulighetene på profilsiden din.
  2. Etter at du har fullført kjøpet ditt, kan du aktivere Spotlight, og du vil bli vist på toppen i 30 minutter og bli sett av massevis av nye folk.

Hvis du har Bumble Boost eller Bumble Premium, får du én Spotlight per uke og fem SuperSwipes som en del av abonnementet ditt.