Hva er SuperSwipe?

SuperSwipe er en premiumstjeneste som lar deg å fortelle potensielle matcher at du er ekstra interessert i dem.  Slik fungerer det:

1. Du kan abonnere på Bumble BoostBumble Premium, eller kjøpe SuperSwipes for seg selv ved å klikke på alternativet på menyskjermen under profilbildet ditt.
  2. Etter at du har aktivert det, gå til sveipekøen din og klikk på hjerte-symbolet ved siden av profilen til en du ønsker skal vite at du har et ekstra godt øye til.
  3. Etter at du har aktivert en SuperSwipe, vil den andre brukeren få beskjed om at ønsker å bli bedre kjent med dem.

Hvis du har Bumble Boost eller Bumble Premium, får du fem SuperSwipes og én Spotlight per uke som en del av abonnementet ditt.