Hva er SuperSwipe?

[Vennligst merk: Vi beta-tester for tiden nye versjoner i noen regioner, hvorav fjerning av coins er en av dem. Sørg for å lese denne artikkelen i sin helhet for å se om du befinner deg i et av test-markedene.]

SuperSwipe er en premiumstjeneste som tillater deg å fortelle potensielle matcher at du er ekstra interessert i dem. Slik fungerer tjenesten:

1. Trykk på hjerteikonet når du er på en profil. Hver SuperSwipe koster én Bumble coin. Har du flere profiler du ønsker å SuperSwipe på? Du kan kjøpe inntil 20 Bumble coins på en gang som kan brukes umiddelbart i appen.
  2. Etter du har kjøpt de coins du trenger er du klar til å sette i gang.
  3. Når du aktiverer en SuperSwipe, vil den andre brukeren bli varslet om at du vil bli bedre kjent med dem.

Hvis du bruker iOS eller befinner deg i Storbritannia, Australia, eller New Zealand, og bruker Anrdroid, fungerer det slik for deg:

1. Du kan velge mellom SuperSwipe-mulighetene på profilsiden din. Du er klar til å sette igang når du har fullført kjøpet!
  2. Trykk på hjerteikonet på en profil du synes skiller seg ut.
  3. Etter at du har aktivert SuperSwipe, vil den andre brukeren få beskjed om at du ønsker å bli bedre kjent.

Har du et godt øye til flere potensielle matcher? Du kan velge mellom fire forskjellige muligheter. Det kommer an på hvor mange du ønsker.

Hvis du har Bumble Boost eller Bumble Premium, får du fem SuperSwipes og én Spotlight per uke som en del av abonnementet ditt.