Hvordan fungerer samtaler på Bumble?

Matcher på Bumble skal gå begge veier. Før man kan starte en samtale med noen må man derfor matche med dem.

DATE-MODUS:

Brukere som har muligheten til å ta første steget vil kunne sende en melding til en match direkte fra 'Boom'-skjermen som dukker opp når en match forekommer. Alternativt kan en besøke sin match-kø ved å trykke på den grå logoen øverst til høyre for å se og sende meldinger til eventuelle matcher.

Husk: Første steget har en tidsbegrensning! Du har opp til 24 tmer fra matchen finner sted til du sender en melding. Om du ikke helt vet hva du skal si, prøv en av våre samtalestartere for å bryte isen.

Om du ikke har anledning til å ta første steget må du vente til matchen sender deg en melding først. Så snart de gjør dette vil du kunne svare dem for å aktivere samtalen.

Husk: Du har 24 timer på å svare på første meldingen du mottar fra en match. Om du oppdager at en match er i ferd med å utløpe kan du bruke vår utvidelsesfunksjon for å få litt mer tid til å bryte isen.

BFF-MODUS:

Ettersom BFF kun viser deg personer som identifiserer som samme kjønn har alle som bruker denne modusen anledning til å ta første steget. Dette betyr at begge parter kan starte en samtale så snart en match forekommer, enten ved å sende en melding fra 'Boom'-skjermen eller ved å besøke din match-kø.

Husk: Du har også bare 24 timer på å svare i BFF-modus, så forsikre deg om at dine matcher ikke utløper!

BIZZ-MODUS:

Ettersom nettverksbygging er litt annerledes prosess fungerer Bizz-modusen litt annerledes.

Så snart en match forekommer har brukere med anledning til å ta første steget inntil syv dager

på å sende en melding fra 'Boom'-skjermen eller ved å besøke sin match-kø. Etter første melding er sendt vil mottak da ha inntil syv dager på å svare og med det aktivere en samtale.