Hvordan får jeg et Bumble Boost-abonnement?

På menyskjermen, kan du se Bumble Boost, Bumble Premium og våre andre premiumsfunksjoner under profilbildet ditt. Her kan du velge abonnementet du ønsker og velge betalingsmetode, lengen på abonnementet osv.

Alternativt kan du klikke på den pikselerte firkanten i matchkøen din for å se din Beeline. Her kan du se alternativene for Bumble Boost-abonnementer.

Du kan også trykke på en sølvsirkel som du vil se hos dine utløpende forbindelser, som er de utløpte matchene som du gikk glipp av.