Hvordan skrur jeg på Bumble Boost?

På menyskjermen, kan du se Bumble Boost og våre andre premiumsfunksjoner under profilbildet ditt. Her kan du klikke på Bumble Boost og velge ditt nåværende abonnement.

Alternativt kan du klikke på den pikselerte firkanten i matchkøen din for å se din Beeline. Her kan du se alternativene for Bumble Boost-abonnementer.

Du kan også trykke på en sølvsirkel som du vil se hos dine utløpende forbindelser, som er de utløpte matchene som du gikk glipp av.