Hvorfor er jeg blitt belastet for en gratis prøveperiode?

Det er frustrerende å bli belastet for noe man trodde var gratis. Hvis du aktiverte en gratis prøveperiode med Bumble Boost eller Bumble Premium via Apple Store og du er blitt belastet umiddelbart, så er det trolig at du allerede hadde en gratis prøveperiode på en tidligere Bumble-konto.

Vi anbefaler at du tar kontakt med Apple for å sjekke hva som har skjedd. Følg disse trinnene:

1. Gå til https://getsupport.apple.com/

2. Velg riktig enhet

3. Velg "Abonnementer og kjøp"

4. Velg "Emnet er ikke oppført"

5. Skriv "n/a" i tekstboksen og klikk på "Fortsett"

6. Velg "Chat"

Vennligst merk at hvis du registrerer deg for en gratis prøveperiode, vil denne automatisk fornyes på kontoen din når prøveperioden utløper. Denne informasjonen er tilgjengelig for deg via våre Vilkår og Betingelser ved aktivering.

Hvis du har registrert deg for en gratis prøvperiode på Bumble via Apple Store tidligere, vil du ikke være kvalifisert for en ny gratis prøveperiode, og du blir deretter automatisk registrert for et abonnement.