Kan jeg endre min plassering mer enn en gang når jeg bruker reisemodus?

Når du aktiverer reisemodus vil du kunne endre plassering til byen du ønsker så mange ganger du ønsker.

For å endre din plassering, bare følg disse stegene:

1. Åpne Innstillinger ved å trykke på det grå tannhjus-ikonet øverst til venstre i appen
  2. Bla ned til Plassering nederst på siden og velg 'Reis til'
  3. Søk etter stedet du ønsker at profilen din skal vises i og velg deretter

Vennligst merk at du kun kan ha en plassering til en hver tid.