Hvordan bruker jeg videochat?

Videochat kan være en super måte å bli kjent med noen før du treffer dem i virkeligheten.

For å starte en videosamtale med en av dine matcher, klikk på det grå kamera-ikonet øverst til høyre på chatskjermen.

Matchen din vil da se at du ringer og kan akseptere eller avbryte. Og ingen grunn til bekymring hvis de går glipp av anropet. Vi gir dem beskjed at du har prøvd å ringe.