Wat zijn Reacties?

[NB: deze functie is momenteel alleen beschikbaar voor gebruikers in Californië.]

Wil je opvallen zodra je een match hebt met iemand op Bumble? Dat kan nu met Reacties! Het werkt als volgt:

Als je de eerste stap mag zetten, kun je nu ook reageren op iemands, foto of profielvraag. Het gebruik van Reacties telt tegelijk als eerste stap. Als jullie matchen, hebben jullie meteen iets waarop de ander kan inhaken.

Ook als je niet de eerste stap mag zetten, kun je met emoji's reageren op foto's en profielvragen. Maar je reactie wordt pas getoond nadat de andere gebruiker jou naar rechts heeft geswipet of op iets in jouw eigen profiel heeft gereageerd.

Reageren op iemands profiel in de app gaat als volgt:

• Swipe omhoog op een foto of profielvraag in iemands Bumble-profiel.
  • Kies een emoji of schrijf een reactie (als je de eerste stap mag zetten).

Voor Bumble Web-gebruikers: Als je Bumble Web gebruikt, kun je Reacties die mensen achterlaten zien, maar je kunt ze niet sturen. Je kunt alleen reacties sturen via de mobiele Bumble-app.