Hoe kan ik inloggen in mijn Bumble-profiel als ik een nieuw telefoonnummer heb?

Als je eerder je telefoonnummer hebt gebruikt om in te loggen in je Bumble-profiel en nu een nieuw telefoonnummer hebt, kun je niet meer inloggen met je oude telefoonnummer. Als je een extra inlogmethode hebt toegevoegd aan je profiel (Facebook of Apple ID), kun je wel inloggen door de extra inlogmethode te gebruiken.

Als je je telefoonnummer gebruikt om in te loggen in je account en geen extra inlogmethode hebt gekozen, raden we het voor de veiligheid van je profiel sterk aan dat wel te doen. Hier vind je hoe je een extra inlogmethode toevoegt in je profiel.

Als je telefoonnummer is veranderd en je geen extra inlogmethode hebt toegevoegd, kun je helaas niet meer inloggen. Bumble kan je ook niet helpen om weer toegang te krijgen tot je profiel. Als dit het geval is, kun je hier een verzoek indienen om je profiel te verwijderen. Je kunt dan de optie 'Mijn gegevens opvragen' kiezen, de juiste gegevens invullen en aangeven dat je je profiel wilt verwijderen. Ons team verifieert vervolgens je identiteit om te bevestigen dat het jouw profiel is en jij het recht hebt om dit verzoek in te dienen.