Improve your experience
You’re using a web browser we don’t support. Try one of this free options to have a better experience on Bumble.com

Hoe kan ik mijn matches zien?

Klaar om de eerste stap te zetten of wil je eerst je matches bekijken? Volg deze stappen om alle gebruikers te zien waarmee je een match hebt:

  1. Tik op de chatballon in de rechterbenedenhoek van je scherm
  2. Bovenaan dit scherm zie je je lijst van Matches

Daar vind je alle gebruikers met wie je een match hebt en ook je verlopen matches.