Hur raderar jag min profil?

Har du knutit en betydelsefull kontakt och vill sluta dejta?

Att hitta kärleken innebär inte att du måste ta ett steg tillbaka från social och yrkesmässig utveckling! Du kan radera enbart din Date-profil men vara kvar på Bizz och BFF. Så här fungerar det!

• Gå till inställningar genom att klicka på silhuetten, och därefter den grå kuggen i appens övre högra hörn

OBS: Om du vill spara minnen med en speciell matchning ska du göra det innan du går vidare. När du väl tagit nästa steg kan du inte längre gå tillbaka och ta screenshots.

Efter att Date-läget stängs av får du ett meddelande där det står att din dejtingprofil kommer att raderas permanent, och att alla dina kontakter i Date-läge kommer att raderas.

Behöver du en paus från internet?

Du kan ta en paus utan att förlora ditt konto. Kolla in vår Snooze-funktion, som pausar din kontoaktivitet utan att du förlorar matchningar eller konversationer.

Vill du avsluta kontot på riktigt?

Följ dessa steg för att radera ditt konto:

• Öppna Bumble-appen.
  • Tryck på den grå silhuetten i nedre vänstra hörnet.
  • Tryck på kuggen i övre högra hörnet för att komma till dina inställningar.
  • Scrolla ned till botten av sidan med inställningar.
  • Klicka på “Radera konto”.
  • Ange anledningen till att du raderar ditt konto.
  • Klicka på “Radera konto” igen.
  • Skriv in ordet “radera” med små bokstäver.
  • Klicka på “Bekräfta”.

Precis som med andra appar räcker det inte att ta bort, avinstallera eller radera Bumble-appen från din mobil för att radera kontot till fullo. Du måste följa stegen ovan för att radera profilen. Som en bekräftelse på att ditt konto har tagits bort skickas du tillbaka till Bumble-appens registreringssida. Om du försöker att logga in igen skapas ett nytt konto automatiskt.

Fungerade inte stegen ovan för att radera ditt konto? Vi har ett särskilt team som kan  hjälpa dig! Kontakta oss här. Bara välj "Begär ut min data" och fyll i nödvändig information. Vänligen specificera att du vill radera ditt konto.

Proceduren kan ta upp till 30 dagar att slutföra, och vårt team behöver verifiera din identitet, bekräfta att du är kontoinnehavaren samt att du har rätt att utföra begäran.

Om du redan skickat in din begäran via vårt kontaktformulär ber vi dig att hålla ett öga på din inkorg efter ett svar med vidare instruktioner.

OBS: När du raderar din profil avslutas inte dina abonnemang. Om du har en Bumble Boost-prenumeration måste du följa vissa steg för att avbryta den och säkerställa att du inte debiteras för automatisk förnyelse.

Vi kommer att sakna dig! Välkommen tillbaka när som helst.