Jag råkade köpa Bumble Boost istället för Bumble Premium. Kan jag uppgradera?

Gillar du Bumble Boost men är redo att ta dejtandet till nästa nivå med Bumble Premium? Följ dessa enkla steg för att få åtkomst till alla våra funktioner:

Klicka på den grå silhuetten i Bumble-appen.

• Klicka på "Min betalningsplan"
  • Klicka på rutan i mitten av skärmen där det står "Premium"
  • Välj din prenumeration och klicka sedan på "Fortsätt"
  • Slutför betalningen

Bumble på webben:

• Klicka på ditt namn högst upp till vänster på skärmen
  • Välj "Uppgradera till Bumble Premium"

När du har betalat händer beroende på betalningsmetod något av följande:

1. Du får en delvis återbetalning
  2. Priset för köpet av uppgraderingen justeras och din nya valda Bumble Premium-prenumeration startar
  3. Din återstående Bumble Boost-tjänst konverteras till Bumble Premium och du debiteras för mellanskillnaden

Observera att det kan ta 14–21 arbetsdagar för återbetalningen att nå ditt bankkonto. Om din återbetalning av någon anledning inte dykt upp efter denna tidsperiod ber vi dig att kontakta vårt betalningsteam här.