Hur aktiverar jag Bumble Boost?

I din meny kan du se Bumble Boost och våra andra betalfunktioner under ditt foto. Här kan du klicka på Bumble Boost och välja önskad prenumeration.

Ett annat alternativ är att trycka på den pixlade rutan i din matchnings-kö för att se din Beeline. Där kommer du kunna aktivera Bumble Boost

Det tredje sättet att aktivera Bumble Boost är att klicka på en av silvercirklarna runt en utgången matchning.