Hur aktiverar jag en Bumble-prenumeration?

I din meny kan du se Bumble Boost, Bumble Premium och våra andra betalfunktioner under ditt foto. Här kan du klicka på den Bumble-prenumeration du önskar och välja en tidsperiod som passar dig.

Ett annat alternativ är att trycka på den pixlade rutan i din matchnings-kö för att se din Beeline. Där kommer du kunna aktivera Bumble Boost

Det tredje sättet att aktivera Bumble Boost är att klicka på en av silvercirklarna runt en utgången matchning.