Vad är inkognito-läge?

Inkognito-läge är en del av prenumerationstjänsten Bumble Premium. Funktionen ger dig mer kontroll över vilka som kan se din profil när du swipar. Om du aktiverar inkognito-läge kan du swipa privat genom att dölja din profil från andra användare och sedan endast visas för de användare som du redan swipat höger på.

Observera att inkognito-läget för tillfället inte är tillgängligt på webbversionen av Bumble samt i områden som inte har stöd för Bumble Premium. Vi hoppas att kunna lansera denna funktion överallt inom en snar framtid!