Vad är inkognito-läge?

Inkognito-läge är en funktion som är en del av prenumerationstjänsten Bumble Premium. Funktionen ger dig mer kontroll över vilka som kan se din profil när du swipar. Om du aktiverar Inkognito-läge kommer du att kunna swipa privat genom att dölja din profil från andra användare och sedan endast visas för de användare som du redan swipat höger på.

Notera att Inkognito-läget inte är tillgängligt på Android än. Vi hoppas att kunna lansera denna funktion inom ett par veckor!