Vad är Travel-läge?

Ska du åka på konferens nästa vecka och vill börja nätverka redan idag? Planerar du att flytta till en annan stad och vill träffa nya kompisar? Dags för semester och en partypolare att dansa natten lång med? Oavsett om du bara ska åka några stationer bort eller till andra sidan jordklotet kan funktionen Travel hjälpa dig att knyta nya kontakter.

När du köper Bumble Premium kan du aktivera Travel-läget, och välja den stad du vill synas i. Profilen kommer att visas som om du befinner dig i centrum i staden du har valt (just nu går det inte att välja en exakt plats) och en symbol kommer att visa att du använder Travel.

Så här aktiverar du Travel:

1. Köp Bumble Premium genom att klicka på valet i huvudmenyn under ditt profilfoto
  2. När du väl har registrerat dig, klicka på det grå kugghjulet i appens övre vänstra hörn för att öppna dina inställningar
  3. Scrolla till platsinställningarna längst ner och tryck på "Res till…"
  4. Sök efter staden du vill visas i och välj den

Gör så här för att stänga av Travel-läget:

1. Öppna inställningarna för din Bumble-app genom att välja kugghjulsikonen

2. Välj den blå knappen för resor

3. Det översta valet är "Nuvarande plats"

Observera att Travel-läget inte är tillgängligt på webbversionen av Bumble.