Hur stänger jag av Travel-läge?

Om du är tillbaka från din resa kan du stänga av Travel-läge genom att följa stegen nedan!

1. Tryck på den grå silhuetten längst ned till vänster I appen.
  2. Öppna dina Bumble-appinställningar genom att trycka på kugghjulet högst upp till höger.
  3. Tryck på den blå Travel-knappen.
  4. Välj "nuvarande plats" ovanför den blå Travel-knappen.

Om Travel-läget av någon anledning fastnar kan du följa de här stegen

Kom ihåg att du fortfarande måste swipa igenom beundrarna i din Beeline som gillat dig på din tidigare plats.