Hur förlänger jag en matchning?

Vi har skapat Extend för alla er som kanske behöver lite mer tid på er. Med Extend lägger du till ytterligare 24 timmar på lägena Date och BFF. Alla får en gratis förlängning per dag och de som prenumererar på Bumble Boost kan använda Extend på så många matchningar de vill.

Kvinnor med matchningar av det motsatta könet kan använda Extend innan de skickar det första meddelandet och män med matchningar av det motsatta könet kan använda Extend om den andra personen inte har kontaktat honom inom 24 timmar. Personer med matchningar av samma kön kan använda Extend när som helst innan den andra har tagit kontoakt.

Gör så här för att aktivera Extend:

1. Klicka på den kontakten du vill förlänga
  2. Klicka på "Förläng” för att lägga till 24 timmar (knappen kan heta “daglig förlängning” om du använder din gratisförlängning den dagen)