Improve your experience
You’re using a web browser we don’t support. Try one of this free options to have a better experience on Bumble.com

Kan jeg foretage køb på Bumble Web?

Ja! Du kan foretage køb med kreditkort eller PayPal på din computer.

For at købe et Bumble-abonnementpå Web:

  1. Tryk på dit navn i øverste venstre hjørne af din skærm
  2. Vælg 'Administrer din Boost', og vælg den ønskede abonnementspakke

For at købe SuperSwipes eller Spotlight på Bumble Web:

  1. Tryk på dit navn i øverste venstre hjørne af din skærm
  2. Vælg det ønskede køb

Hvis du vælger at købe Bumble Boost på din computer, så skal du afmelde det på Bumble Web. Du kan afmelde dit abonnement ved at følge samme trin som ovenfor.