Kan jeg foretage køb på Bumble Web?

Ja! Du kan foretage køb med kreditkort eller PayPal på din computer.

For at abonnere på Bumble Boost på Web:

1. Tryk på dit navn i øverste venstre hjørne af din skærm
  2. Vælg 'Administrer din Boost', og vælg den ønskede abonnementspakke

For at købe Coins for SuperSwipes,  Spotlight, eller at aktivere Rejsetilstand  på Bumble Web:

1. Tryk på dit navn i øverste venstre hjørne af din skærm
  2. Vælg 'Aktiver Spotlight'

Hvis du vælger at købe Bumble Boost på din computer, så skal du afmelde det på Bumble Web. Du kan afmelde dit abonnement ved at følge samme trin som ovenfor.