Miten lisään uudet työ- tai koulutustiedot profiiliini?

Voit päivittää työ- tai koulutustietosi sovelluksella seuraavasti:

1. Aseta profiilisi muokkaustilaan ja valitse muutettava tieto.
  2. Voit itse lisätä työ- ja opiskelutietosi tai valita yhden 'Yleisiä ammatteja' -valikosta.
  3. Jos käytät Android-sovellustamme, uudet tiedot tulevat esille automaattisesti.
  4. Jos käytät iPhonea, liu'uta alaspäin päivittääksesi tiedot.
  5. Voit valita, mitä työ- tai opiskelupaikkatietoja haluat esille profiilissasi
  6. Jos vaihdat työpaikkaasi tai haluat muuttaa tietoja jostain syystä, seuraa samoja ohjeita.

Voit päivittää työ- ja koulutustietojasi Bumblen verkkosivuilla seuraavasti:

1. Napauta näytön vasemmassa yläkulmassa olevaa nimeäsi
  2. Selaa alaspäin kohtaan Työ ja koulutukseni ja napauta siitä

Päivitä tai lisää tietoja ja valitse Tallenna vahvistaaksesi!