Miten peruutan kortti- tai PayPal-maksulla tilatun Bumble Boostin tai Bumble Premiumin?

Ennen Android-laitteita koskevien maksutapojen muuttumista*  kortti- tai PayPal-maksulla tilatun Bumble Premiumin tai Bumble Boostin peruuttaminen onnistuu seuraavasti:

1. Napsauta näytön vasemmassa alakulmassa olevaa profiili-kuvaketta
  2. Valitse "Maksut" ja sitten joko "Boost" tai "Premium" (voimassa oleva tilauksesi)
  3. Valitse "Peruuta tilaus"

Jos teit tilauksen alunperin Bumblen verkkosivuilla joko kortti- tai PayPal-maksulla, voit peruuttaa tilauksesi seuraavasti:

1. Napauta näytön vasemmassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaasi
  2. Valitse ”Hallitse Boost- tai Premium-tilaustasi”
  3. Valitse ”Peruuta tilaus” Boost-tilauksesi yhteenvedon alla (keskellä näyttöä)

*Jos haluat ostaa Bumblen sovelluksen sisäisiä palveluja Android-laitteella, sinun on tehtävä se Google Playn kautta. Palvelun peruuttaminen on myös tehtävä Google Playn kautta. Bumble Premium on yhä tilattavissa kortti- tai PayPal-maksulla Bumblen verkkosivustolla.