Kas vain, tilasin Bumble Boostin Bumble Premiumin sijaan. Miten vaihdan tilauksen?

Tykkäätkö Bumble Boostista, mutta haluat viedä deittailusi uudelle tasolle Bumble Premiumilla? Tee näin:

Käynnistä Bumble-sovellus ja napauta harmaata profiilikuvaketta

• Valitse “Maksut”
  • Napauta näytön keskellä olevaa kenttää, jossa lukee "Premium"
  • Valitse tilauksesi ja napauta "Jatka"
  • Suorita maksuprosessi loppuun

Bumblen verkkosivut:

• Napsauta nimeäsi näytön vasemmassa yläkulmassa
  • Valitse “Hanki Bumble Premium”

Tilauspäivityksen maksukäytäntö vaihtelee maksutavastasi riippuen. Vaihtoehdot ovat:

1. Osittainen hyvitys
  2. Bumble Premium todetaan alkaneeksi ja sen hinnasta vähennetään nykyisen tilauksen käyttämättä jäänyt osuus
  3. Bumble Boost vaihtuu Bumble Premiumiksi ja sinulta veloitetaan palvelujen välinen hintaero

Huom. hyvityksen käsittely kestää 14–21 arkipäivää. Ota meihin yhteyttä, jos hyvitys ei jostain syystä näy tililläsi.