Hvordan får jeg et Bumble Boost- eller Bumble Premium-abonnement på Bumble-appen?

På menyskjermen, kan du se Bumble Boost, Bumble Premium og våre andre premiumsfunksjoner under profilbildet ditt. Her kan du velge abonnementet du ønsker og velge betalingsmetode, lengden på abonnementet osv.

Alternativt kan du klikke på den pikselerte firkanten i matchkøen din for å se din Beeline. Her kan du se alternativet for å abonnere på Bumble Premium.

Du kan også trykke på det sølvfargede symbolet som du vil se hos dine utløpende forbindelser, som er de utløpte matchene som du gikk glipp av.