Hvordan kobler jeg Spotify til min profil?

For å koble til din Spotify-konto og legge inn artisene du hører mest på:

1. Trykk på den grå silhuetten nederst til venstre på skjermen
  2. Trykk på "Fullfør profilen min" på det runde bildet midt på skjermen
  3. Bla ned til Tilkoblede kontoer
  4. Trykk på "Koble til Spotify"
  5. Du vil bli bedt om å føre inn din innloggingsinfo til Spotify, trykk så "Logg inn"
  6. Om du allerede er logget inn vil du simpelthen bli spurt om å godta brukervilkårene.

Om du ikke ønsker at alle dine mest hørte på artiser skal vises, trykk på "Skjul artist" under bildet av artisten.