Kan jeg skjule plasseringen min på Bumble?

Bumble bruker plasseringen din for å kunne vise deg potensielle matcher. Det går ikke an å skjule posisjonen din mens du aktivt bruker appen, men det finnes noen alternativer å velge mellom:

1. Du kan velge “Mens appen er i bruk” og appen bruker plasseringen din kun når appen er aktiv.
  2. Du kan velge “Alltid” og da oppdateres plasseringen din i bakgrunnen, også når du ikke bruker appen.

Ikke glem at du har valget om å slumre profilen din dersom du vil ta en pause fra Bumble uten å slette profilen din. Da skjules også plasseringen din.