Må jeg legge til en alternativ innloggingsmetode på Bumble-kontoen min?

Hvis du bruker telefonnummeret ditt for å logge inn på Bumble, er det viktig at du legger til en alternativ innloggingsmetode (Facebook eller Apple ID) for å sørge for at dataene dine er sikre hvis nummeret ditt endres. Da vil du også kunne få tilgang til kontoen din hvis telefonen din blir borte eller stjålet – eller du av andre årsaker mister tilgang til tekstmeldingene dine.

Det er viktig at du oppdaterer nummeret ditt i appen dersom det endres. Det hender at mobilfirmaer "resirkulerer" ubrukte telefonnumre, og derfor kan ditt gamle nummer ende opp hos noen andre som dermed kan få tilgang til kontoen din. Vennligst merk at du ikke kan endre passordet på Bumble web.

Ved å legge til en annen, kan du logge inn uavhengig av telefonnummer. Velg den andre innloggingsmetoden dersom du har et nytt nummer. Du kan deretter oppdatere nummeret ditt i appen ved følge disse trinnene:

1. Klikk på den grå silhuetten til venstre og gå til Innstillinger (det grå tannhjulet øverst til høyre)
  2. Scroll ned og klikk på "Sikkerhet og personvern"
  3. Klikk på “Innloggingsmetoder”
  4. Fjern det gamle nummeret, og legg til det nye.

Dersom du har fått nytt nummer og ikke har en annen innloggingsmetode, kan du dessverre ikke logge inn, og Bumble kan ikke gi deg tilgang til kontoen din. I slike tilfeller kan du kontakte oss her for å få datene dine slettet. Velg simpelthen "Be om dataene mine", fyll inn relevant informasjon, og spesifiser at du ønsker kontoen slettet. Teamet vårt må deretter verifisere identiteten din slik at du får fullført forespørselen din.