Hvordan kan jeg kansellere Bumble Boost kjøpt med kredittkortet mitt?

Hvis du er en Android-bruker og har kjøpt Bumble Boost med et betalingskort kan du avslutte abonnementet på følgende måte

1. Trykk på meny-ikonet øverst til venstre
  2. Trykk på Boost like under profilen din
  3. Trykk "Administrer abonnement", som vises i grå tekst like under utløpsdatoen på abonnementet
  4. Velg muligheten til å avslutte

Om du utførte kjøpet med kort (eller PayPal) på Bumble Web, vennligst følg disse instruksene for å kansellere:

1. Trykk på profilbildet øverst til venstre på skjermen
  2. Velg “Boost”
  3. Trykk på "Kanseller" midt på skjermen like under beskrivelsen av ditt Boost-medlemskap

Du vil i begge tilfeller fortsatt kunne bruke abonnementet inntil den gjeldende utløpsdatoen!