Hvordan kan jeg kansellere Bumble Boost kjøpt med kredittkortet mitt?

Hvis du er en Android-bruker og har kjøpt Bumble Boost med et betalingskort kan du avslutte abonnementet på følgende måte:

1. Trykk på profilikonet nederst til venstre på skjermen
  2. Trykk på "Min betalingsplan" og deretter "Boost" eller "Premium" avhengig av hvilket alternativ du abonnerte på
  3. Bruk valget på skjermen til å avlsutte

Om du utførte kjøpet med kort (eller PayPal) på Bumble Web, vennligst følg disse instruksene for å kansellere:

1. Trykk på profilbildet øverst til venstre på skjermen
  2. Velg “Boost”
  3. Trykk på "Kanseller" midt på skjermen like under beskrivelsen av ditt Boost-medlemskap

Du vil i begge tilfeller fortsatt kunne bruke abonnementet inntil den gjeldende utløpsdatoen!