Hvordan kan jeg skru av Reisemodus?

Hvis du føler deg ferdig med å virtuelt reise rundt i verden, kan du avslutte Reisemodus ved hjelp av trinnene nedenfor!

1. Velg den grå silhuetten nederst til venstre i appen
  2. Åpne innstillingene i Bumble-appen ved å velge tannhjulet øverst i høyre hjørne
  3. Velg det blå Reisemodus-symbolet
  4. Velg “nåværende plassering”

Hvis noe skulle henge seg opp, anbefaler vi å følge disse trinnene, avhengig av hvilken enhet du bruker.

Merk at du fortsatt må sveipe gjennom beundrere i din Beeline som likte deg i forrige plassering.