Improve your experience
You’re using a web browser we don’t support. Try one of this free options to have a better experience on Bumble.com

Kan jeg utfører et kjøp på Bumble Web?

Ja! Du kan utføre kjøp med våde kort og PayPal når du bruker Bumble Web.

For å kjøpe Bumble Boost via nettsidene våre:

  1. Trykk på navnet ditt øverst til venstre på skjermen
  2. Velg Administrer Boost og velg abonnementet du ønsker

For å kjøpe coins til Supersveip,  Spotlight, eller aktivere Reising  på Bumble Web:

  1. Trykk på navnet ditt øverst til venstre på skjermen
  2. Velg Aktiver Spotlight

Om du velger å kjøpe Bumble Boost via din datamaskin vil du måtte også avslutte abonnementet på samme måte. Du kan avslutte det ved å følge instruksene for kjøp på nett like over.