Hva er Reisemodus og hvordan fungerer det?

[* Merk: Hvis du bruker iOS er Reisemodus nå en del av abonnementet Bumble Premium  og vil automatisk bli tilgjengelig som en funksjon når du oppgraderer.  Hvis du befinner deg i USA, Canada, Frankrike eller Tyskland og bruker Android, kan du fortsatt kjøpe Reisemodus med coins.*]

Skal du på en konferanse om noen dager, men ønsker å bygge nettverk allerede? Flytter du snart til en ny by og ønsker å møte nye venner med BFF? Har du en drømmeferie på tapetet og jakter på en du kan danse langt inn i natten med? Uansett om du bare skal til en annen by eller til andre siden av verden gir Reise-funksjonen vår deg anledning til å lete etter andre brukere der når det passer deg.

Når du aktiverer Reisemodus kan du velge byen profilen vises i for syv dager. Plasseringen din vil vises som sentrum av byen du har valgt (for øyeblikket er det ikke mulig å velge en spesifikk plassering innad i en by) og det vil vises ovenfor andre brukere at du har aktivert Reise-funksjonen.

Slik aktiverer du Reisemodus:

1. Åpne Innstillinger ved å trykke på det grå tannhjulsikonet øverst til venstre i appen

2. Bla ned til Plassering og klikk på “Reis til…”

3. Søk opp byen du ønsker og velg den

4. Hvis du bruker Android og befinner deg i et av landene som er nevnt ovenfor, vil fem Bumble Coins bli belastet fra din saldo (eller du vil bli tatt til betalingsskjermen for å kjøpe dem). Hvis du abonnerer på Bumble Premium og bruker iOS, vil Reisemodus automatisk aktiveres etter at du har valgt det.

5. En timer vil så dukke opp under plasseringen din i dine innstillinger slik at du vet hvor lenge du har igjen