Oops, jeg kjøpte Bumble Boost i stedet for Bumble Premium. Hvordan kan jeg oppgradere?

Er du klar for å ta datingen til neste nivå med Bumble Premium? Følg disse enkle trinnene for å få tilgang til alle funksjonene:

I Bumble-appen klikker du på den grå silhuetten

• Klikk på “Min betalingsplan”
  • Klikk på boksen i midten som heter “Premium”
  • Velg abonnement, klikk på “Fortsett”
  • Fullfør betalingsprosessen

Bumble Web:

• Klikk på navnet ditt øverst til venstre på skjermen
  • Velg “Oppgrader til Bumble Premium”

Avhengig av betalingsmetoden din, kan du nå:

1. Få en delvis refusjon
  2. Prisen av kjøpet er justert for oppgraderingen og det nye Bumble Premium-abonnementet starter
  3. Din gjenværende Bumble Boost konverteres til Bumble Premium, og du belastes for mellomlegget

Refusjonen kan ta opptil 14-21 virkedager for å vises på bankkontoen din. Dersom du mot formodning ikke mottar refusjonen, kan du kontakte supportteamet her.