Waarom kan ik alleen een aankoop doen met Google Play als ik een Android-apparaat heb?

Als je een Android-apparaat gebruikt, heb je misschien gezien dat er wat wijzigingen zijn geweest in de betaalopties van je Bumble-app.

Op grond van het nieuwe betaalbeleid van Google kunnen gebruikers met een Android-apparaat onze services nu alleen kopen via Google Play, met de betaalmethoden die aan hun Google-account zijn gekoppeld.

Voor jou betekent het dat je Bumble-aankopen die je doet op de app dient te betalen via Google Play. Als je liever met een creditcard of via PayPal betaalt, dien je deze methoden eerst te koppelen aan je Google-account.

Als je al een bestaand Bumble-abonnement hebt, kun je hier nog steeds voor betalen via je eerdere betaalmethode. Als de verlenging wordt geannuleerd, geldt de nieuwe regel wel voor in-appaankopen in de toekomst.

Als je wilt betalen met een creditcard of via PayPal zonder deze methoden aan je Google-account te koppelen, kun je het beste Bumble Web gebruiken.

Andere handige artikelen:
Kan ik met een creditcard of via PayPal betalen als ik een Android-apparaat heb?
Ik heb een Android-apparaat en mijn betaalmethode is niet meer beschikbaar
Waarom is het dagabonnement niet meer beschikbaar?
Hoe voeg ik een betaalmethode toe op Google Play?
Hoe verwijder of bewerk ik een betaalmethode op Google Play?