Hur aktiverar jag Bumble Boost?

Du kan se Bumble Boost och Boost Premium under ditt profilfoto på menysidan. Tryck på den tjänst du vill prenumerera på.

Ett annat sätt är att trycka på den pixlade rutan i din matchningskö för att se din Beeline. Där kan du välja att starta en prenumeration på Boost Premium.

Ytterligare ett sätt är att trycka på en av silvercirklarna som visas runt fotot på en utgången matchning. Dessa är matchningar som du inte hann kontakta innan tiden gick ut!