Profilverifiering

Visa för potentiella matchningar att du är du genom att verifiera din profil. Detta betyder att andra användare kan vara säkra på att du använder dina egna foton

Verifiera din profil genom att trycka på antingen Verifiera-knappen i din profil, eller på en annan persons verifierings-symbol.

Därefter tar du en selfie när du gör samma tecken/gest som personen i exemplet, och skickar in den till oss på Bumble.

En medarbetare på Bumble kommer granska din selfie för att se att den stämmer överens med dina profilfoton, och inom ett par minuter kommer din verifiering godkännas eller nekas. Notera att din selfie aldrig kommer att publiceras på Bumble.