Hur avslutar jag Bumble Boost som jag köpt med bankkort?

Följ dessa steg för att stänga av din Bumble Boost-prenumeration om du är en Android-användare och har betalat med bankkort

1. Klicka på menyn överst till vänster
  2. Klicka på Bumble Boost under ditt profilfoto
  3. Välj "Hantera din prenumeration" som du ser i ljusgrå text under utgångsdatumet
  4. Klicka på "Avsluta"

Gör så här om du har startat prenumerationen med kortbetalning eller PayPay på Bumble Web:

1. Klicka på ditt profilfoto överst till vänster
  2. Välj "Hantera Boost"
  3. Klicka på "Avsluta" under sammanfattningen om din Boost-prenumeration på mitten av sidan

I båda fall kommer du kunna använda Boost under hela perioden du redan betalat för!