Hvordan slår jeg Rejse-tilstand fra?

Hvis du er færdig med at rejse verden rundt (stort set), kan du afslutte Rejse-tilstand ved at følge nedenstående trin!

1. Vælg det grå silhuetikon i nederste venstre hjørne af appen
  2. Åbn dine Bumble-appindstillinger ved at klikke på tandhjulsikonet i øverste højre hjørne
  3. Vælg den blå Rejse-knap
  4. Vælg "nuværende lokation" ovenover den blå Rejse-knap

Hvis tilstanden af en eller anden grund sætter sig fast, anbefaler vi, at du følger disse fejlfindingstrin afhængigt af din enhed.

Husk, at du stadig skal swipe igennem de beundrere i din Beeline, som har givet dit et like på din tidligere lokation.